4 koule na tácu I.Jedna porce je 4 až 6 lžic tsampy. V receptech uvádíme 5, což je asi 45 g tsampy. Lžící se myslí polévková lžíce, spíše vrchovatá. Lžička je čajová lžička.
Jako tekutinu lze použít jakékoli rostlinné mléko či mléko kravské. Chuťově se nejvíce osvědčilo mléko rýžové.
V receptech uvádíme téměř všude kokosový tuk, ale můžete použít jakýkoli Váš oblíbený tuk. Pokud se rozhodnete použít kokosový tuk, doporučujeme jej buď zvlášť rozpustit, nebo v horké tekutině. V létě jej obvykle není třeba rozpouštět.
V případě olejů nejlépe ty za studena lisované. Sezamový je neutrální. Olivový se hodí pro slanou kuchyni. Kokosový je zase chutnější ve sladkých jídlech, ale dá se použít i na slano. Máslo a ghí jsou neutrální.
Nezapomeňte přidat radost, nezbytnou ingredienci pro každé dobré jídlo.